Hoevebrand V8 Lange Tafels 6 – Photo
Hoeve Eikenbrand

Feestzaal

Beleef onvergetelijke momenten in onze feestzaal ‘Hoeve Eikenbrand,’ gelegen in een charmante authentieke hoeve. Met zijn rustieke charme en moderne voorzieningen biedt deze locatie de perfecte setting voor evenementen. Laat u betoveren door de unieke sfeer van Hoeve Eikenbrand, waar geschiedenis en feesten samenkomen.

Onze eventlocatie

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat onze feestzalen momenteel in ontwikkeling zijn. De kleine feestzaal, de stal, met zijn omgeving is al volledig afgewerkt en is klaar voor gebruik ,de voltooiing van de grote schuur is vanaf April 2025, waarbij het volledig domein dan wordt verhuurd.

Voorlopig openen we enkel de deuren van de stal en de woning voor kleinere events, van 60 tot max. 75 personen. (extra capaciteit met sailcloth tent is ook mogelijk tot max 140 pers.) .Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en samen met u een succesvol evenement te organiseren.

Onze troeven

Hoeve Eikenbrand heeft enkele troeven die uw verblijf naar het hoogste niveau tillen.

 

 • Catering

  Onze inspanningen hebben geleid tot een professionele werksetting voor onze eigen cateraars. Dranken worden voor uw gemak door ons voorzien, gekoeld en klaargezet in de bar. Dit betekent een zorg minder voor u, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw evenement.

  Bekijk onze partners
 • Licht en geluid

  Luidsprekers zijn strategisch geplaatst om ervoor te zorgen dat de muziek voor elke gast het juiste volume heeft. Wij hebben voor u de perfecte DJ en lichtinstallatie.

  Bekijk onze partner
 • Privé parking

  Op het domein is er een private parking met 3 mindervalideplaatsen, 41 gewone parkeerplaatsen en 2 oplaadpalen (vanaf februari 2025) voor uw elektrische auto. Meerdere staanplaatsen voor een zeer groot feest of event kunnen eventueel worden voorzien.

 • ceremonie - tuinfeest

  De binnentuin op hoeve eikenbrand is tevens de perfecte locatie voor een ceremonie of tuinfeest.

  Geniet van het uitzicht op het water en over de uitgestrekte velden.

  bekijk onze partners
 • Dubbele eventformule

  De locatie is 3 dagen ter uw beschikking. U hebt dus eventueel de mogelijkheid om uw vrienden – personeel – of familie afzonderlijk uit te nodigen op vrijdag- of zaterdagavond, dit al dan niet met een wisselend concept qua catering.

  bekijk onze partners
 • Meubilair

  Voor elke gelegenheid hebben we een uitstekende meubelleverancier waarmee we samenwerken.

  bekijk onze partners
 • Sanitair

  We beschikken over voldoende sanitaire voorzieningen, waaronder een mindervaliden toilet met ruimte voor het verschonen van een baby.

 • Bijhorende woonst.

  Op eikenbrand kan je samen met je familie of vrienden 3 maal overnachten.

  Zo kan je het feest perfect voorbereiden en tussendoor even tot rust komen.

  Tevens is dit de perfecte plaats voor de opmaak van uw make up.

  AV Vakantiewoning
 • Eventlocatie

  Ben je nog op zoek naar de perfecte eventlocatie voor jouw feest? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen en samen met jou de ideale setting voor je evenement te creëren. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

  DSC09060

  Creeër nieuwe herinneringen en beleef onvergetelijke avonturen in onze vakantiehoeve.