DSC09101
Voor business events met extra cachet

Business

Ontdek de ideale plek waar zakelijke verfijning samensmelt met de natuurlijke charme van Hoeve Eikenbrand.  Naast vakantieverblijven en feesten, openen we ook onze deuren voor een breed scala aan zakelijke events en meetings, waardoor u kunt genieten van professionele voorzieningen in een idyllische omgeving.

Uw business event in een echte beschermde hoeve

Ooit al eens zaken gedaan in een setting die officieel erkend werd als Beschermd Erfgoed? Grijp dan nu uw kans om uw collega’s, klanten, partners, … omver te blazen met een event in onze authentieke Hoeve.

Of het nu gaat om workshops, netwerkevenementen, vergaderingen, seminars, congressen, productlanceringen, personeelsfeesten of teambuilding activiteiten, bij Hoeve Eikenbrand krijgt elke zakelijke gelegenheid extra cachet. Wij helpen bij het verzorgen van evenementen die naadloos aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf.

 • Capaciteit voor max. 70 personen

  Voorlopig openen we enkel de deuren van de Stal en de woning voor kleinere events, tot max. 70 personen. Vanaf 2025 zal het gehele domein, inclusief de grote schuur open zijn voor events tot 120 personen.

 • Privé parking

  Naast de Hoeve is er plaats voor tot wel 50 auto’s. Zo hoeven uw gasten zich ook geen zorgen te maken over het vinden van parking.

 • Voorzien van licht- en geluidsinstallaties

  Voor uw gemak hebben wij reeds de nodige installaties zoals beamer, projectiescherm, speakers, microfoons, … voorzien. Zo kan u snel alles klaarzetten en hoeft u geen bakken vol gerief mee te nemen.

 • Catering

  Voor de catering van uw business event kan u een beroep doen op onze lijst met zorgvuldig gekozen traiteurs. Dit bespaart u zelf heel wat tijd en keuzestress, en bent u meteen zeker dat het een catering van hoge kwaliteit zal zijn. Want wij gaan nooit voor minder dan het beste!

  Gevonden wat u zocht?

  Bent u overtuigd van Hoeve Eikenbrand, maar weet u niet zeker of uw event geschikt is? Geef ons een belletje of een mailtje, wij bespreken met plezier de mogelijkheden.

  Eikenbrand

  Feest aan het plannen of wil je er even tussenuit?

  We staan voor je klaar. Wij zorgen voor een zorgeloze en onvergetelijke ervaring.

  • Vakantiewoning

   Ontdek een oase van rust en comfort in onze vakantiewoning voor 10 personen. Kom binnen en ontspan. De vakantiewoning biedt alle voorzieningen voor een zorgeloos verblijf.

   Bekijk onze vakantiewoning
   IMG 3801
   IMG 3801
  • Feestzaal

   Voor elke gelegenheid dan ook, met oog voor detail begeleiden we je bij de creatie van een onvergetelijke dag.

   Bekijk onze feestzaal
   DSC09060
   DSC09060